Kalo te përmbajtja

Programi

Ne marshojmë të personave LGBT+!

Agjenda e Praid

Shkupi Pride 2022 do të mbahet më 25 qershor, e shtunë.

Parada e Krenarisë në Shkup do të fillojë me arritjen e pjesëmarrësve në parkun “Gruaja-luftëtare” (përballë Kuvendit të RSM-së) nga ora 17:00 deri në ora 19:00. Pas fjalimeve të shkurtra të aktivistëve dhe përfaqësuesve të institucioneve, rrugëve të Shkupit vijon marshimi i shoqëruar me DJ sete (19:00 – 20:00). Shkupi Prajd 2022 do të ofrojë një program të pasur kulturor dhe argëtues, me performanca muzikore live, performanca nga drag queens nga vendi dhe rajoni dhe DJ sete. Programi në stadiumin e ARM-së në Parkun e Qytetit do të fillojë nga ora 20:30 dhe do të zgjasë deri në ora 01:00. Nikoqire e programit do të jetë aktorja Natalija Teodosieva.

Rregulla dhe rekomandime

Ndalohet sjellja e sendeve të mprehta dhe prej qelqi, balona, mjete piroteknike dhe armë. Ju rekomandojmë të merrni me vete këpucë të rehatshme, ujë dhe krem kundër diellit. Shihemi në Prajd!

Marshuta

Nga parku “Gruaja-luftëtare” në rrugën Dimitrie Çupovski përmes Rekordit – rruga Dame Gruev dhe Bulevardit VMRO deri në udhëkryqin para urës Goce Dellçev – Bulevardi Ilindenska pranë Qeverisë së RMV – rruga Leninova pranë Stadiumi Toshe Proeski – destinacioni i final Stadiumi i ARM-së

Buletini informaitv

Regjistrohu në listën tonë të adresave elektornike për të qëndruar të përditësuar me lajmet dhe aktivitetet

Vëmendje: Ju do të merrni në emailin tuaj një mesazh nga ne me një link që duhet të klikoni për të përfunduar regjistrimin.

Aplikim për vullnetar

Për fillim, prezantojeni veten.
Si mund t'ju kontaktojmë?
Cilat janë aftësitë dhe interesat tuaja?