Премини на содржината

Контакт

Пиши на на Скопје Прајд

ИНФО ДЕСК

МЕДИУМИ

ВЕБ АДМИН

Имаш прашање?

Пиши ни на соодветната е-пошта или искористи го формуларот за контакт. Можеш да нѐ контактираш и преку нашите канали на социјалните мрежи.

Заради спречување спам пораки, формуларите за контакт на овој веб-сајт се заштитени со reCAPTCHA и се применуваат Политиката за приватност и Правилата за користење на услугите на Google.

Сакаш да волонтираш?

Скопје Прајд е целосно воден од волонтери. Некои од нас сме краткорочно ангажирани, а некои од нас работиме во текот на целата година како дел на организацискиот тим. Земањето учество е неверојатно искуство и ние би сакале и вие да му се придружите на тимот.

Имаме потреба од волонтери коишто ќе се вклучат во подготовката и одржувањето на ЛГБТ+ парадата на гордоста во Скопје во 2024 година. Повикот е отворен за сите заинтересирани волонтери од целата држава што имаат над 18 години односно се полнолетни лица.

е-Билтен

Регистрирајте се на нашата мејлинг листа за да бидете во тек со новините и активностите

Забелешка: На вашата е-пошта ќе стигне порака од нас со линк на кој треба да кликнете за да ја комплетирате регистрацијата.

Апликација за волонтер

За почеток, претставете ни се.
Како можеме да ве контактираме?
Кои се вашите вештини и интереси?