Kalo te përmbajtja

Kontakt

Shkruaji të Shkupi Prajd

INFO DESK

MEDIUME

UEB ADMINISITRATORI

Keni pyetje?

Na dërgoni një e-mail në adresën tonë ose përdorni formularin e kontaktit. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes kanaleve tona në rrjetet sociale.

Për të parandaluar mesazhet e padëshiruara, formularët e kontaktit në këtë uebfaqe mbrohen nga reCAPTCHA dhe zbatohet Politika e Privatësisë dhe Kushtet e Shërbimit të Google.

Dëshiron të bëhesh vullnetar?

Shkupi Pride udhëhiqet tërësisht nga vullnetarë. Disa prej nesh janë të angazhuar në afat të shkurtër, dhe disa prej nesh punojnë gjatë gjithë vitit si pjesë e ekipit organizues. Të jesh pjesë e organizimit është një përvojë e jashtëzakonshme dhe ne do të dëshironim që ju të bashkoheni me ekipin tonë.

Na duhen vullnetarë që do të përfshihen në përgatitjen dhe realizimin e Paradës së Krenarisë LGBT + në Shkup në vitin 2023. Thirrja është e hapur për të gjithë vullnetarët e interesuar nga i gjithë vendi të cilët janë mbi 18 vjeç, d.m.th. janë persona të rritur.

Buletini informaitv

Regjistrohu në listën tonë të adresave elektornike për të qëndruar të përditësuar me lajmet dhe aktivitetet

Vëmendje: Ju do të merrni në emailin tuaj një mesazh nga ne me një link që duhet të klikoni për të përfunduar regjistrimin.

Aplikim për vullnetar

Për fillim, prezantojeni veten.
Si mund t'ju kontaktojmë?
Cilat janë aftësitë dhe interesat tuaja?