Kalo te përmbajtja

Dil për dashurinë

Shkupi Pride 2022 do të mbahet më 25 qershor, organizuar nga Rrjeti Nacional kundër Homofobisë dhe Transfobisë

Play Video

Këtu dhe krenar

Parada e dytë e Krenarisë në Shkup (Shkupi Prajd 2021) kaloi në një atmosferë të gëzueshme, pa incidente dhe me pjesëmarrjen e mbi dy mijë personave, në mesin e të cilëve në shenjë mbështetjeje marshuan edhe presidenti i shtetit, ministra të qeverisë, politikanë, përfaqësues të korrit diplomatik e të tjerë.

Marshi protestues nëpër rrugët e Shkupit përfundoi me një program argëtues në parkun e qytetit,program ky i cili manifestoi diversitetin dhe dashurinë. Shikoni se si dukej përmes objektivit të kamerës.

Për Paradën e Krenarisë

Shkupi Prajd

Të shtunën, më 25 qershor 2022, në Shkup mbahet Parada e tretë e Krenarisë, e organizuar nga Rrjeti Kombëtar kundër Homofobisë dhe Transfobisë. Shkupi Prajd është një ngjarje nga dhe për komunitetin LGBT +, por edhe për të gjithë përkrahësit e luftës për trajtim të barabartë të të gjithë njerëzve. Prajdi është një protestë, por edhe një festë, në të cilën ri konfirmojmë shpresat për një shoqëri më solidare, më njerëzore dhe më të drejtë. Shihemi në Prajd!

Mbështetësit

 
THE TIME IS NOW
European Union
U.S. Embassy Skopje
Civil Rights Defenders
The Balkan Trust for Democracy
Norway
Foundation Open Society Macedonia
ILGA-Europe
Heinrich-Böll-Stiftung
ERA – LGBTI Equal Rights Association for the Western Balkans and Turkey
InterPride
European Pride Organisers Association
Romalitico
USAID
 

Buletini informaitv

Regjistrohu në listën tonë të adresave elektornike për të qëndruar të përditësuar me lajmet dhe aktivitetet

Vëmendje: Ju do të merrni në emailin tuaj një mesazh nga ne me një link që duhet të klikoni për të përfunduar regjistrimin.

Aplikim për vullnetar

Për fillim, prezantojeni veten.
Si mund t'ju kontaktojmë?
Cilat janë aftësitë dhe interesat tuaja?